Kødet skal steges rigtigt

Kødet skal steges rigtigt

Der er mange som går op i det, der er mange som ikke gør, og så er der dem som bare vil nyde hyggen ved det. Det at grille er en tradition når det er sommer, og for de rigtige entusiaster gælder det også for vinteren. Der går ofte sport i den, og det er ikke for sjov at man kan blive verdensmester i at grille. Det er en kundskab uden lige, og det handler om stor viden omkring kullene, selve grillen og det kød man kommer på. Der findes efterhånden lidt forskellige modeller indenfor dette område, og man kan blandt andet vælge mellem en kugle grill, Cobb grill og en gasgrill. Det er tre forskellige modeller, som hver især bringer noget forskelligt til bordet. Dog ligner en gasgrill og en Cobb grill mere eller mindre hinanden, og så ikke alligevel. De har samme funktion i og med, at de er nemme at tage med sig rundt omkring. Så man kan grille steder, hvor det normalt ikke er et godt sted at grille.

De forskellige modeller

Som sagt er en gasgrill lidt anderledes fra en Cobb grill i den forstand at den ene er med gas og det er den anden ikke. Den ene er dog designet sådan, at den er meget praktisk at have med rundt omkring, selvom den ikke er på gas. Så man kan have den med på standen eller lignende, og stadig have det nemt med at skulle steg sin aftensmad. En gasgrill er også noget man kan få i stor format, så man kan komme til at stege mere kød af gangen. Hvis man skal have en af de mere old school modeller, kan man vælge en kugle grill. Her skal der almindelige kul i, og man skal stå og vente til kullene er færdige. Det er den oprindelige måde at gøre det på, men der er som sagt kommet en del forskellige modeller efter de første modeller kom ud. Så man har lidt at vælge imellem, hvis man skal ud og have en ny gril til næste sommersæson.